Termeni și condiții

Vă mulţumim pentru utilizarea serviciilor noastre

Serviciile sunt oferite de WellRomania ONG. Vă recomandăm să citiţi cu atenţie acest Acord. El stabileşte termenii şi conditiile în care vă punem la dispoziţie serviciile noastre prin intermediul platformei www.wellromania.org. Dacă folosiţi serviciile sau informaţiile oferite de www.wellromania.org, acest lucru va fi echivalent cu acceptarea de către dumneavoastră a termenilor şi condiţiilor de mai jos. Termenii şi condiţiile se pot modifica în timp. Vă recomandam să verificaţi periodic rubrica Termeni şi Condiţii din cadrul www.wellromania.org pentru a fi la zi cu toate modificările.

Responsabilitatea datelor postate, a conţinutului anunţurilor de angajare şi a CV-urilor aparţine exclusiv utilizatorilor – aplicanţi, angajatori şi agenţii de recrutare. www.wellromania.org oferă doar suportul electronic pentru adăugarea datelor. www.wellromania.org nu este responsabilă pentru acurateţea si exactitatea datelor introduse de catre utilizatori. Utilizatorii pot fi persoane fizice şi juridice din România sau străinătate.


Acord de confidenţialitate


Echipa wellromania.org doreşte să protejeze dreptul la intimitate şi la imagine al utilizatorilor portalului. Ne propunem să vă oferim o experienţă online sigură, care să nu vă afecteze în mod negativ viaţa personală. În acest sens depunem toate eforturile pentru a ne asigura că informaţiile pe care dumneavoastră le introduceţi în baza noastră de date sunt folosite numai în scopurile pe care dumneavoastră le aveţi în vedere.


Notă de informare privind protecţia datelor personale


Accesarea sau utilizarea www.wellromania.org implică acceptarea de către Utilizatori a termenilor şi condiţiilor stipulate în prezentul Acord. Se vor respecta termenii şi condiţiile acestui Acord pentru accesarea sau utilizarea Site-ului şi actualizarea, modificarea, completarea sau schimbarea ulterioară adusă acestui Site. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulaţie a acestor date, modificată şi completata şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice WellRomania ONG are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este de a asigura utilizatorilor serviciilor wellromania.org informatii si servicii de cea mai buna calitate. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc şi sa solicitati ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata şi semnata la office[at]wellromania.org


Aria de acoperire a securităţii datelor cu caracter personal


Acordul de confidentialitate privind politica securitatii datelor personale, acopera modul in care sunt prelucrate datele cu caracter personal care va pot identifica atunci cand utilizati www.wellromania.org. De asemenea, se au in vedere şi datele persoanelor juridice, partenere sau nu, care utilizeaza www.wellromania.org. Informaţii generale colectate de wellromania.org

In unele zone ale siteurilor, wellromania.org va cere sa furnizati date personale, incluzand numele dvs, adresa, adresa de e-mail, telefon, informatii de contact, informatii in vederea facturarii serviciilor wellromania.org si alte informatii prin care va putem identifica. In alte zone ale siteurilor noastre, wellromania.org colecteaza sau poate sa colecteze informatii demografice care nu va pot identifica, cum ar fi: codul postal, varsta, sexul, interesele dvs. Uneori colectam sau putem colecta o combinatie intre cele doua tipuri de informatii. wellromania.org utilizeaza informatia stocata - detaliile furnizate de dvs la inregistrare şi activitatea desfasurata pe site-urile noastre - in scopul de a facilita accesul la site, de a imbunatatii anumite produse si servicii si la a va informa referitor la ultimele produse si servicii de care sunteti interesat.


Afişarea datelor personale în spaţiile/domeniile publice ale wellromania.org


Informatiile cu caracter personal postate de catre utilizatori in locurile/spatiile publice apatinand wellromania.org, cum ar fi forum-uri, chat-uri, liste de discutii, pot fi copiate şi stocate de catre terti asupra carora wellromania.org nu are nici un control. Noi nu suntem responsabili pentru faptul ca terte parti utilizeaza informatii pe care le-ati postat sau le-ati facut disponibile in spatiile publice apartinand wellromania.org.


Postarea anunturilor de catre companii si agentii de recrutare


Ne rezervam dreptul (care poate fi exercitat la momentul ales de noi si fara o notificare prealabila), de a sterge, muta sau edita aceste mesaje sau de a restrictiona accesul unora dintre utilizatori la una dintre platformele sale de comunicatie. Aceste masuri pot fi luate ca urmare a nerespectarii de catre utilizatori a prevederilor legale sau a termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului. Dvs. sunteti singurul responsabil pentru continutul mesajelor dvs. Pentru aceasta, trebuie sa ştiti ca postarea sau transmiterea de mesaje prin intermediul platformelor de comunicatie puse la dispozitie de WellRomania este supusa urmatoarelor limitari:

- Anunturile publicate trebuie sa fie complete, continand toate informatiile sau conditiile aflate in legatura cu anuntul.

- Nu puteti publica, transmite sau face referire la orice tip de mesaj care poate contine o forma unanim recunoscuta in societate ca fiind 'publicitate' la diverse categorii de bunuri si servicii.

- Nu puteti publica, transmite sau face referire utilizatorilor sau membrilor WellRomania nici un fel de mesaj comercial nesolicitat, indiferent ca aceasta trimitere se face sau nu prin intermediul sistemelor de comunicatie puse la dispozitie de WellRomania sau prin intermediul altor mijloace de comunicatie.

- Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin recomandari de a cumpara sau de a nu cumpara un anumit produs sau serviciu. De asemenea, nu puteti publica sau face referire in nici un fel la mesaje care contin informatii confidentiale, indiferent ca acestea sunt sau nu prevazute cu mentiunea 'joc piramidal' sau cu orice alta mentiune de acest gen, sau la mesaje care au rolul de a afecta pretul, imaginea sau valoarea de piata al unui produs sau serviciu.

- Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, discriminatorii sau care incalca in orice fel drepturi ale tertilor sau prevederi legale.

- Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin virusi sau orice alte secvente de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot intrerupe, elimina sau limita functionalitatea WellRomania sau a oricaror alte sisteme informatice (hardware sau software).

- Nu puteti colecta in nici un fel informatie indentificabila personal de la utilizatorii sau membri WellRomania, decat cu scopul unic si direct de a recruta personal.

- Nu puteti restrictiona sau elimina accesul unor alti utilizatori la platformele de comunicatie puse la dispozitie de WellRomania - Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje a caror sursa este ascunsa.

- Nu puteti publica, transmite sau face referire la nici un fel de 'joc piramidal' sau orice alta activitate menita a insela increderea unor alte persoane, precum si orice activitati similare unor fapte in privinta carora s-a probat in trecut potentialul infractional ori potentialul de a insela increderea unui utilizator normal al serviciilor WellRomania.

- Nu puteti publica materiale pe care WellRomania, la simpla sa discretie, il considera ca fiind neadecvat, data fiind nerespectarea de catre acesta a termenilor prezentului acord. Nu este necesar a exista o motivatie in acest sens.


Colectarea şi utilizarea datelor cu caracter personal de către wellromania.org

Noi utilizam informatiile stranse de pe site-urile wellromania.org, indiferent daca sunt date personale, demografice, colective sau tehnice, in scopul de a administra inregistrarea conturilor dvs., de a solutiona intrebarile dvs, de a imbunatati site-ul nostru, de a consulta utilizatorii in vederea cresterii calitatii produselor si serviciilor oferite. Utilizarea datelor cu caracter personal de catre wellromania.org este in conformitate cu reglementarile legale in vigoare in legatura cu protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.


Dezvăluirea şi transmiterea informaţiilor cu caracter personal


wellromania.org nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dvs. cu caracter personal. wellromania.org poate, totusi, transmite informatia tertilor in urmatoarele cazuri:

- Cu acordul dvs. ;

- Daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de dvs.

- In cazul in care informatia e necesara partenerilor companiei pentru imbunatatirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dvs. Companiile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de wellromania.org doar in masura in care este necesara asistenta lor.

- Putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca:

(a) e prevazut intr-o dispozitie legala;

(b) protejeaza drepturile companiei wellromania.org sau companiilor afiliate;

(c) previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala;

(d) protejeaza siguranta individului sau siguranta publica;

(e) aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii.

- In cazul in care activitatile dvs. contravin termenilor si conditiilor statuate de wellromania.org , sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii;

- In cazul in care wellromania.org fuzioneaza sau e achizitionata total sau partial de o alta companie baza de date e transferata noului operator. In cazul in care wellromania.org devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumparatorul, baza de date poate fi vanduta, autorizata, tranzactionata. In cazul in care vor aparea situatii mentionate mai sus veti fi anuntati prin e-mail sau printr-un anunt postat pe wellromania.org.


CV-urile


Va acordam posibilitatea de inregistrare a propriului CV in baza noasta de date. Tertii (persoanele care solicita wellromania.org pentru serviciul de cautare CV-uri) care au acces la baza noastra de date vor avea acces la CV-ul dvs. Daca vor dori, acestia pot debloca datele dvs. de contact si veti putea fi contactati de catre ei. Incercam sa limitam accesul la baza noastra de date doar angajatorilor, firmelor de resurse umane, managerilor de personal, specialistilor in HR, si agentiilor/institutiilor de securitate nationala dar nu garantam ca alti terti nu pot avea acces la baza noastra de date. wellromania.org nu isi asuma responsabilitatea asupra utilizarii CV-urilor de terte parti care au accesat CV-urile cat timp sunt in baza noastra de date. Puteti sa stergeti CV-ul din baza noastra de date oricand accesand din contul dvs sectiunea “Contul meu” si urmand instructiunile pentru stergerea contului. CV-ul dvs se poate afla inca in baza de date, in cazul in care angajatorii, recruterii, managerii de personal, specialistii in HR au platit pentru o copie a bazei noastre de date, sau in cazul in care tertii au castigat dreptul de accesare a bazei noastre de date. Nu ne asumam raspunderea pentru acest gen de stocare a datelor. Daca postati datele altei persoane e necesar ca persoana respectiva sa isi fi dat in prealabil acordul pentru acest act. Dreptul dvs. de a vă modifica şi sterge datele dvs. deţinute de operator wellromania.org confera dreptul utilizatorului de a modifica datele de contact inregistrate, unele aspectele de care sunteti interesat, incluzand noile informatii despre produse si servicii lansate. De asemenea puteti sa solicitati operatorului stergerea datelor dvs. oricand.


Securitatea datelor


Pentru confidentialitatea si securitatea datelor contul de wellromania.org e protejat de o parola


Feedback


wellromania.org ofera posibilitatea utilizatorilor sitului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.


Modificări ale politicii de confidenţialitate


Daca consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate va rugam sa ne scrieti la office[at]wellromania.org. Toate informatiile publicate pe www.wellromania.org sunt proprietatea www.wellromania.org. Nici nu fragment nu poate fi reprodus fara acordului www.wellromania.org.