400 Bad Request
400 Bad Request
Please forward this error screen to server.localhost.com's WebMaster.

Your browser sent a request that this server could not understand:

  • (none)/ws2.txt (port 80)

Despre Noi

Well este înființata în anul 2014, datorită dragostei față de semeni și a unei perspective îndraznețe, dedicandu-ne cauzei noastre de a asigura un trai mult mai bun persoanelor cu dizabilități din România prin generarea oportunității de dezvoltare și creare a noi locuri de muncă.
Unitate Protejată

Well este autorizată să functioneaze ca Unitate Protejată în cadrul legal, fiind înființată în cadrul Asociației Persoanelor cu Dizabilități „Well”.

O.N.G.

Am înființat o Unitate Protejată, din dorința de a asigura o viată mai bună persoanelor, familiilor și comunitătilor persoanelor cu nevoi speciale din România.

Cadru Legal

Implicarea noastră față de parteneri se realizează într-un cadru legal. Vă invităm să citiți despre actele normative de funcționare pentru Unitate Protejată.

  • 172Aplicari
  • 27Job-uri Postate
  • 3245Vizionari
  • 21Angajatori

Despre WellJobs

Președintele organizației, Mirona Tudor, a declarat: „Prin proiectul Dizabilitatea nu înseamnă incapacitate dorim să oferim oportunități de angajare și să aducem în atenția companiilor din România prezența pe piața muncii a persoanelor cu dizabilități. Am identificat o necesitate în ajutorarea acestei categorii defavorizate și am decis să dezvoltăm și să implementăm singura platformă de recrutare dedicată în exclusivitate persoanelor cu dizabilități din România”.